Zorgzame man van 57

Maatje gezocht voor:
Zorgzame man van 57 jaar. Hij is bescheiden van aard, trouw en een echte doorzetter. Meneer vindt het leuk om vliegtuigen te spotten en houdt zich sowieso veel bezig met alles van transsport. Daarnaast houdt hij van fietsen en wandelen en is hij graag in de natuur. Ook vindt hij het leuk om te koken en zou hij hier ook meer over willen leren.

Hulpvraag
Meneer heeft een lastige periode achter de rug. Hij woont pas net met zijn 3 dochters in Nunspeet en kent nog maar weinig mensen. Het zou leuk zijn als iemand met hem de dingen kan gaan doen die hij leuk vindt, en waar hij ook wat gezelligheid aan heeft.
Specifieke wensen/aandachtspunten
We zoeken iemand die rustig van aard is, maar wel gezelligheid met zich mee brengt. Het liefst een leeftijdgenoot. Diegene mag best initiatief nemen en meneer een beetje aansporen, maar altijd wel in goed overleg! Dat is heel belangrijk.

Beschikbaarheid
maandagmiddag, dinsdagochtend en middag, woensdagochtend en middag, donderdagochtend en middag, Vrijdagochtend en middagavond, of zaterdagochtend en middag, zondagochtend en middag

Meer informatie?
Bel naar 0341-745480 of mail naar jorine@welzijnnunspeet.nl

Apply Online

Fields with (*) are compulsory.